nedjelja, 18. lipnja 2017.

The Balm Nude Dude palleta


The Balm Nude Dude paleta je jedna od onih s dovoljno različitih nijansi s kojima je moguće napraviti puno različitih lookova, bilo da se odlučite za laganiju dnevnu verziju ili dramatični smokey look.

Paleta dolazi u kartonskom pakiranju, s magnetnim zatvaranjem, karakterističnim za The Balm. Kao i sva njihova pakiranja, i ovo je zanimljivo oslikano. 

 Unutar poklopca se nalazi veliko ogledalo koje meni osobno nije neophodno, no ogledalo nikad nije na odmet. U pakiranju se nalazi i mali kistić koji nije baš pretjerano iskoristiv, no za silu (npr. da odete na put i zaboravite kistove) bi poslužio. 

Ukupna gramaža palete je 11,08 grama, a unutar palete se nalazi 12 sjenila. Dakle svako sjenilo ima otprilike 0,93 grama što je ok. 

Fearless - bež mat nijansa
Flawless - smeđa mat nijansa, boja capuccina
Firm - smeđa shimmer nijansa 
Flirty - moja najdraža nijansa ♥  divna, ružičasto-ljubičasta nijansa sa zlatnim shimmerom
Friendly - tamnosmeđa mat nijansa
Fierce - gunmental-šljokičasta tamna nijansa sa zlatnim shimmerom

prvi red, bez baze

prvi red, s bazom

Fabulous - boja šampanjca
Faithful - zlatna shimmer nijansa
Fit - bakrena shimmer nijansa
Feisty - druga najdraža nijansa ♥ Roskasta taupe nijansa, izuzetno nosiva
Funny - crvenkasta shimmer nijansa
Fine - smeđa satin nijansa
 drugi red, bez baze
Što se tiče pigmentacije, bez baze je osrednja, dok je s bazom izvrsna. Kvaliteta se (uostalom kao i kod svih brandova) razlikuje od nijanse do nijanse, kao i od teksture do teksture. 

Mat sjenila su meke teksture i manje se truse nego u Nude 'tude paleti, sjenila satin finisha se uopće ne truse i dobre su pigmentacije. Shimmer sjenila su divno mekana, ne truse se i izvrsne su pigmentacije.

Trajnost je izvrsna, bilo je dana kad sam nosila ova sjenila doslovno od jutra do mraka i (uz bazu) su ostala nepromijenjena do skidanja šminke. 

Meni osobno se ova paleta jako sviđa, često posežem za njom, kombinacija boja mi je izvrsna, kao i trajnost. Osim toga mi se sviđa i to što ima i svjetlijih i tamnijih boja, pa je mogućnost različitih kombinacija i lookova velika.

Cijena ove palete je 250 kn, a možete ju kupiti u Bipi, Mulleru i Martimexu, a ja bih Vam prepoučila kupovinu u Bipi na dekorativnom popustu gdje ju možete dobiti 30% jeftinije i to je stvarno onda izvrstan deal. 

Broj komentara: 9:

  1. Mnogo toga sam čula o The balm paletama, volela bih da ih isprobam. ♥

    Novi post: Misseslandy

    OdgovoriIzbriši
  2. Divna paleta. Volim takve koje su savršene za smokey eyes. *_*

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš prije koji dan sam pokušala da nađem ovaj blog i nisam ni primijetila da si promijenila ime :D. Malo sam bila odsutna pa mi je promaklo, no sada si tu :D.
    Mnogo sam čitala o ovim paleticama i zaista mi djeluju jako dobre i lijepe, ali nisam imala priliku da ih isprobam.

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala na komentaru draga nadam se da ti se svidja

    OdgovoriIzbriši
  5. Prije svega želim da pohvalim izgled bloga, pozadina ti je savršena, mnogo mi se dopada. Post je jako zanimljiv, paletica je prelijepa, boje su zaista savršene. Nadam se da ćeš nam još dosta dugo pisati i družiti se sa nama.
    Zapratila sam te, ako želiš uzvrati. :) ♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala puno na divnim rijecima
    I pracenju ,uzvracam naravno

    OdgovoriIzbriši